Vrijdagmiddag 26 januari 2024 – 14.00 uur. De Binder.

Jaarvergadering. Na het officiële gedeelte komt Erik Hulzebosch ons vertellen over zijn sport- en zangcarrière.

Erik is Nederlands bekendste marathonschaatser.  Zijn bekendheid dankt hij niet alleen aan zijn prestaties op het ijs, maar ook als zanger en zijn ondernemerschap.

Vrijdagavond 23 februari 2024 – 19.30 uur. De Binder.

Toneelvereniging “Elck Wat Wills” treedt op met het stuk:

Koekjes van Hijgendeeg.

Het is een belangrijke dag voor de koekjesfabriek Hijgendeeg,  want er komt iemand van de firma Aalberg om te onderhandelen over een fusie. Maar de mengmachine is kapot gegaan.  En net op zo’n belangrijke dag komt er iemand van de NVWA…..  Daarnaast heeft een personeelslid zich behoorlijk in de nesten gewerkt.

En nu?

Vrijdagmiddag 22 maart 2024 – 14.00 uur. De Binder.

“Marsmannetje op de fiets”

Gerda Marsman uit Raalte heeft vele fietsreizen gemaakt. Zij gaat ons deze middag vertellen over haar reis door Australië. Hoe ze kon overleven in de hitte. Dagen lang alleen fietsend, vertrouwen op kaart en kompas met alleen het noodzakelijke mee. Tevens zal zij ons schitterende beelden tonen.

Vrijdagavond 19 april 2024– 19.30 uur. De Binder.

2VOUDT met het programma “Jong Belegen”. Met een frisse blik bespreekt en bezingt dit duo, bestaande uit de heren Eddie Zinnemers en Rob Wilhelm, hun visie op ouder worden en vooral op jong blijven.

Mei/juni 2024.

De reiscommissie beraadt zich nog over een reisje.

Dit wordt t.z.t. via de nieuwsbrief bekendgemaakt.

Maandagavond 2 september 2024– Oranjefeest.

19.30 uur in De Binder.

Het alom bekende shantykoor De “Sjompiesingers” zullen hun liedjes over water, de scheepvaart, zeelieden en het stoere leven op zee ten gehore brengen.

Vrijdagavond 27 september 2024 – 19.30 uur. De Binder.

Deze avond wordt verzorgd door de “Sotte Sussen”. Joke van Reen en Tineke Koote. Het repertoire bestaat uit liedjes van Willeke Alberti, Zangeres Zonder Naam, Bonnie st. Claire en vele andere Nederlandstalig zingende artiesten. Tijdens het vertolken van deze liederen proberen zij dit tot uitdrukking te brengen met de bijbehorende kleding. Dit levert soms hilarische momenten op.

Vrijdagmiddag 25 oktober 2024 – 14.00 uur. De Binder.

Lezing door Thea Kroese. Hoe ontstonden legenden, sagen, sprookjes, mythen en fabels? Thea is voorvechtster van het gebruik van streektaal en vertelster van verhalen over de streekcultuur.

Vrijdagavond 29 november 2024 – 19.30 uur. De Binder.

“In de ban van IJSLAND” In een AV-Show met speciale foto’s en bijpassende muziek neemt Bé Snijders jullie mee op reis door IJsland.                                                                                              

 

Woensdagmiddag 11 december 2024 – 14.00 uur. De Binder.

Kerstmiddag.

De Protestantse Gemeente Gramsbergen zal deze middag verzorgen.


De activiteiten van de 55+ actief De Krim, die voor ons

interessant zijn, zullen op de nieuwsbrief vermeld worden.