Gramsbergen, 8 april 2024.

Beste mensen,

Uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit voor onze bijeenkomst op:

Vrijdag 19 april 2024 om 19.30 uur in M.F.C. “De Binder”. 

Met een frisse blik bespreekt en bezingt het, inmiddels van Drees trekkende, kleinkunstduo 2VOUDT in het programma “JONG BELEGEN” hun visie op ouder worden en vooral op jong blijven. Menigeen denkt immers, zo zijn toch echt de feiten, vijfenzestigplussers doen, vooral aan tijd verslijten. In hun programma proberen de heren van 2VOUDT deze misvatting enigszins recht te zetten en ver weg te blijven van vensterbanken gevuld met geraniums. Of dit gaat lukken? Dat blijkt natuurlijk pas na de voorstelling. Rob Wilhelm en Eddie Zinnemers gaan in ieder geval hun best doen u een prettige, humorvolle avond te bezorgen.

Bij de dames van de handwerkclub kunt u deze avond weer eigen gebreide sokken kopen.

Entree € 5,= voor leden, € 7,= voor niet leden.

Terugblik

Vrijdag 22 maart heeft Gerda Marsman ons verteld over haar fietsreis door Australië en Alaska. Zij heeft daar heel wat avonturen beleefd. Hoe zij daar in haar ééntje rond heeft gefietst, vertrouwend op kaart en kompas. In de enorme hitte steeds op zoek naar water om zich te kunnen wassen, eten te kunnen koken en het gevaar van diverse dieren. Daarnaast toonde zij mooie foto’s. Het was indrukwekkend! Het was alleen jammer dat de opkomst zeer matig was.

Reiscommissie

Dinsdag 7 mei a.s. gaan we met de bus naar likeurfabriek Berentsen Hof in Haselunne, Duitsland. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij in de bus. Opgave is nog mogelijk bij:

Rieks Meilink, telefoon 0524-561950 of 06-16064413 of bij

Klaas Tromp, telefoon 0524- 562498 of 06-10522279

Tot slot:

We zien u graag op vrijdagavond 19 april om 19.30 uur in de Binder.

Het bestuur