Sinds 2019 presenteert het dweilorkest van muziekvereniging Soli Deo Gloria Ane zich onder de naam Bloaswark. Het orkest is ruim 10 jaar actief en heeft diverse kleinere en grotere evenementen  in de regio Hardenberg van vrolijke noten voorzien. De blazers en slagwerkers hebben een breed repertoire. Het  grootste deel bestaat uit Nederlandse muziek, met klassiekers van Joost Nuissl, de Golden  Earring en George Baker tot moderne smartlappen van John de Bever en Marco Schuitmaker. Maar ook Franse chansons, Duitse schlagers en Engelstalige pop- en rockmuziek. 

Of het nu gaat om een braderie, jaarmarkt, weekmarkt,  winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Garry van den Berg weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven. En dat zal tijdens de Gramsberger Torentocht zeker niet anders zijn. Op ludieke wijze weet hij je te vermaken met heerlijke countrymuziek en Nederlandse meezingers. 

 In de Boomhofkerk bespelen de organisten Margiet Nijhuis, Gerrit Lennips en Harold Gossen het door de firma L. van Dam & Zonen gebouwde orgel, dat in 1898 in gebruik werd genomen.

 Zanger Hans onthaalt vanaf 15.00 uur de in mfc De Binder terugkerende wandelaars. Wellicht heeft u nog voldoende energie om mee te zingen of een dansje te maken….