Henk Meppelink gaat op 21 en 22 juni de ultieme uitdaging aan, hij gaat 200 kilometer hardlopen voor het Vechtgenotenhuis!

Deze indrukwekkende tocht start bij de oorsprong van de Vecht in Duitsland en eindigt bij de monding nabij Zwolle

Door de doneeractie zijn spontane steunacties op touw zijn gezet door CBS De Kardoen Ommen en powerwalkgroep De Beerze Bulten.

Ook staan er activiteiten op het programma voor 21, 22 juni en 26 juni, waar je tegen een kleine donatie aan mee kan doen:

Vrijdagavond 21 juni Gramsbergen, een loopevenement: hardlopen, powerwalken of wandelen. De afstand is 8 km. Inschrijfgeld 5 euro, start om 19.00 uur, parkeerplaats de Binder/zwembad. Opgave hiervoor is niet nodig.

Zaterdagmorgen 22 juni, Gramsbergen doorkomst Henk verwacht rond 07.00 uur

Zaterdagmorgen 22 juni, Mariënberg, loopgroep Mariënberg organiseert een gezellige duurloop langs de Vecht. Deelname met vrijwillige bijdrage, start 9.00 uur vanaf camping de Pallegarste. Er wordt afgesloten met koffie en appeltaart.

Zaterdagmorgen 22 juni Ommen, wandelexcursie.
Twee uurtjes wandelen onder begeleiding van een gids. We hopen dan ook rond11:30 uur Henk te kunnen aanmoedigen richting zijn eindpunt in Zwolle.
Inschrijfgeld 7,50 euro (incl. kleine lunch), start 9.30 uur bij het Vechtgenotenhuis in Ommen. Aanmelden vóór 19 juni via activiteiten@vechtgenoten.nl.

Woensdag 26 juni Hardenberg, Spurt88 organiseert de Zonnewende-loop, een ludieke fiets-looptraining over 21 kilometer. Samen met één of twee sportievelingen volbreng je deze route, waarbij de één rent en de andere fietst. Een vrijwillige bijdrage is welkom! Meer info op de website van spurt88.

Informatie en de route met verwachte doorkomsttijden vind je op de website van het Vechtgenotenhuis: www.vechtgenoten.nl onder ‘Following the River’ of doneer rechtstreeks https://acties.kwf.nl/s/14043/38716/w