Oranjevereniging Gramsbergen en omstreken is een vereniging van, voor en door de inwoners van Gramsbergen en haar buurtschappen. De huidige vereniging is in 1978 opgericht. De Oranjevereniging Gramsbergen e.o. is (mede) organisator van de activiteiten tijdens Koningsdag, Nationale Dodenherdenking op 4 Mei en natuurlijk Gramsbergen Lichtstad.

Gramsbergen Lichtstad is een begrip in de wijde omgeving: negen dagen activiteiten voor jong en oud, sportief en cultureel! De festiviteiten ontlenen de naam aan de door met tienduizenden lampjes verlichte en versierde straten.
Gramsbergen Lichtstad heeft een lange geschiedenis. Het kent zijn oorsprong uit de viering van Koninginnedag van Koningin Wilhelmina en wordt ieder jaar rond haar geboortedag gehouden (31 augustus).

U kunt lid worden van de Oranjeverenging Gramsbergen e.o. U steunt daarmee alle activiteiten die Oranjevereniging Gramsbergen e.o. organiseert. Een lidmaatschap kost €10,- per jaar. U krijgt, als lid, de feestgids thuis bezorgd. Vriend worden kan ook! Vriend zijn van Gramsbergen Lichtstad kan vanaf €50,- per jaar.

Wilt u meer informatie?
Mail uw vraag naar oranjevereniging@gramsbergen.nl