De kerstmarkt in Gramsbergen is één van de eersten in het Overijssels Vechtdal. Woensdag 13 december stallen ruim vijftig standhouders hun waren uit in het centrum. In de sfeervolle smalle straten en steegjes is het tussen 16.00 en 21.00 uur heerlijk struinen langs de kramen.

Het aanbod van de standhouders zal weer heel divers zijn. Kerstbomen en -ballen, kaarsen, kaarten, handgemaakte artikelen, mutsen en handschoenen, maar ook accessoires voor het interieur en leuke hebbedingetjes. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Niemand hoeft thuis te eten want er zijn winterse gerechten zoals erwtensoep, oliebollen, bratwurst en winterse dranken zoals warme chocolademelk en glühwein.

Het door middenstandsvereniging EMM/MOG i.s.m. organisatieburo Wildro georganiseerde evenement is uitgegroeid tot een publiekstrekker van jewelste. Dat is toe te schrijven aan het sfeervolle centrum van het stadje en de uitgebreide omlijsting. Natuurlijk is de Kerstman aanwezig. De op de basisscholen in Gramsbergen en omgeving uitgedeelde kleurplaten kunnen bij hem worden ingeleverd. 

Aanmelden kan via: www.wildro.nl