29jun
Het Bostheater: THIS IS MUSIC! met fanfare CMV en coverband Plan B JuniJun 29 2024 20:30 - 23:00 UTCHoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Op een prachtige zomeravond, 29 juni, verandert Het Bostheater in Gramsbergen in een magisch podium voor een uniek muzikaal spektakel. Fanfareorkest CMV Hardenberg, bestaande uit 45 gepassioneerde muzikanten, treedt dan op met de coverband Plan B, Gerton Woudt (toetsen) en zangeres Marlijn Schroër.

Samen zullen ze vanaf 20.30 uur een brug slaan tussen klassieke fanfareklanken en hedendaagse muziekstijlen, waardoor een unieke harmonie ontstaat die het publiek zal betoveren. ,,De setting van Het Bostheater biedt niet alleen een natuurlijke akoestiek die de muziek ten goede komt, maar ook een sfeer die bijdraagt aan de beleving. Terwijl de avondzon langzaam achter de bomen verdwijnt, zullen de eerste noten door de lucht trillen, een belofte van een avond vol muzikaal genot’’, aldus Frederik Pullen van de muziekvereniging. Hij belooft een avond waarop de grenzen van genres vervagen en de kracht van muziek als universele taal eens te meer bevestigd wordt.

CMV Hardenberg is een bruisend fanfareorkest. De circa 45 talentvolle muzikanten hebben muziek en creativiteit hoog in het vaandel staan, en weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen betoveren met hun fanfareklanken. Het repertoire bestaat uit traditionele fanfaremuziek verrijkt met hedendaagse invloeden, wat zorgt voor een unieke en verfrissende muzikale ervaring.

Plan B bestaat uit vrienden die al meer dan 25 jaar samen muziek maken. Vanuit een grote band met alles er op en eraan zijn ze een aantal jaren geleden naar een heel intieme, akoestische setting gegaan. Plan B speelt in de kroeg, op het terras, op een bruiloft maar ook op de grotere podia en nnu in Het Bostheater. De mannen zijn de sfeermakers van de avond. Ze houden van interactie met het publiek, stralen veel plezier uit en spelen in op de gelegenheid. Zo switchen ze van ingetogen achtergrondmuziek naar de feestmakers van de avond. Het repertoire is breed en bestaat uit nummers van bands als De Dijk, Doe Maar tot aan Kings of Leon, Radiohead en Maroon 5.

Kaartverkoop online:
https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen: DA Drogisterij, De Oostermaat 60k.

Kaartverkoop in Hardenberg: Expert, Bruchterweg 73a.

Importeren naar Google Calender

Lokatie

Het Bostheater, Hoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Route

Kan route niet vinden!

  • Schema
  • Gasten
  • Aanwezigheid
  • Prognose
  • Commentaar

Weersgegevens zijn momenteel niet beschikbaar voor deze locatie

Weerbericht

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vochtigheid stec_replace_current_humidity %

Voelt als stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognose

Datum

Weer

Temp

stec_replace_5days

Volgende 24 uur

Aangedreven door openweathermap.org

Waar de Vecht ons land binnenstroomt

Recente berichten

Zoek je contact met een instelling?

© 2023 Stichting Gramsbergen.nl