12jul
Het Bostheater: Erwin Nyhoff met A tribute tot Bruce Springsteen (en nog veel meer) JuliJul 12 2024 20:30 - 23:00 UTCHoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Tijdens dit Cadillac Concert in Het Bostheater Gramsbergen speelt Erwin voor de pauze de legendarische nummers van één van zijn helden Bruce Springsteen. Na de pauze klinken er door het bos hits van tal van bekende artiesten en bands. Classics van artiesten die hem inspireerden, zoals Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan, Neil Young en vele anderen.

Maak je op voor show vol muzikaliteit en passie. Meezingen gegarandeerd!

Van Pinkpopartiest tot afwasser, en weer terug als finalist bij The Voice of Holland met Springsteens The River: geen enkele Nederlandse artiest heeft zo’n grillige carrière achter de rug als Erwin Nyhoff.

Hij veroverde begin van jaren negentig de Nederlandse poppodia als frontman van The Prodigal Sons. Het nummer You still think wordt een nederpop-klassieker en een enorme radiohit. Met de debuutplaat Wine of Life (1993) toert de band langs alle belangrijke poppodia, inclusief Pinkpop en Lowlands.

Maar dan zijn The Prodigal Sons uitgespeeld. Nyhoff gaat verder als soloartiest, met een slechts gitaar en een nieuwe plaat: Take your time. Opgenomen in Amerika, bij een grote platenmaatschappij, Warner. Maar net als die plaat gelanceerd wordt, besluit de Amerikaanse organisatie om alle Nederlandse artiesten de laan uit te sturen. Erwin Nyhoff raakt in de vergetelheid.

Om het hoofd boven water te houden neemt hij tussen het spelen door allerhande baantjes aan. Van krantenbezorger tot afwasser in de keuken van een bedrijfsrestaurant. Langzaam krabbelt Nyhoff op. Hij neemt deel aan de tv-talentenjacht The Voice of Holland met Bruce Springsteen’s The River. Hij zingt in de finale Nights in White Satin van The Moody Blues. Nyhoff wint niet, maar een nieuwe generatie muziekliefhebbers heeft hem in de armen gesloten. De originele uitvoering van The River behaalt dat jaar voor het eerst de Top 10 in de Top 2000 van Radio 2.

Het monstersucces van The Voice of Holland brengt hem opnieuw langs alle plekken in Nederland, van Paradiso tot de Zwarte Cross. Hij deed verschillende succesvolle theatertournee’s, zoals Woodstock The Story, In the Footprints of Springsteen en Dire Straits Brothers in arms. Tevens kreeg hij de hoofdrol in Muskee, so many roads, een muziektheatervoorstelling over het leven van Nederlands grootste blueslegende Harry Muskee, voorman van Cuby & The Blizzards.

En nu voor het eerst in Het Bostheater in Gramsbergen.

Kaartverkoop online: https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen: DA Drogisterij, De Oostermaat 60k.

Importeren naar Google Calender

Lokatie

Het Bostheater, Hoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Route

Kan route niet vinden!

  • Schema
  • Gasten
  • Aanwezigheid
  • Prognose
  • Commentaar

Weersgegevens zijn momenteel niet beschikbaar voor deze locatie

Weerbericht

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vochtigheid stec_replace_current_humidity %

Voelt als stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognose

Datum

Weer

Temp

stec_replace_5days

Volgende 24 uur

Aangedreven door openweathermap.org

Waar de Vecht ons land binnenstroomt

Recente berichten

Zoek je contact met een instelling?

© 2023 Stichting Gramsbergen.nl