9mei
Trekkertrek spektakel MeiMei 09 2024 09:30 - 18:00 UTC

Bent u er al weer klaar voor? Wij als bestuur wel! Het Trekkertrek spektakel is op donderdag 9 mei aan de Klumpersweg in Den Velde.
TT Den Velde staat bekend als een familie-evenement waar jong en oud zich kan vermaken. Een waar dagje uit. Voor de kleintjes is er een goed afgesloten kinderweide aanwezig. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust rondspringen op een springkussen, zich laten schminken, ijsjes en poffertjes eten, een t-shirt e.d. laten bedrukken (tegen vergoeding) en meedoen in een heuse Traptrekkerrace.’ Zolang de kinderen zich vermaken, doen de ouders dat ook’, aldus de organisatie.
Vorig jaar waren er familie omstandigheden waardoor het evenement helaas geen doorgang heeft kunnen vinden. De inschrijvingen van 2023 zijn blijven staan voor dit jaar en de deelnemers kunnen tot 1 april nog wijzigingen doorgeven. Daarna wordt er door het bestuur gekeken of er nog bijschrijvingen mogelijk zijn. Houd de Social media in de gaten, na 1 april of er nog bijschrijvingen mogelijk zijn. De klassen lopen ook dit jaar van 2,8 tot 15 ton.
Informatie is te vinden op de site www.ttdenvelde.nl en volg ons op facebook Trekkertrek Den Velde.

Trekkertrek Den Velde begint op Hemelvaartsdag, 9 mei, om 09.30 uur. Entree voor deze dag blijft ook dit jaar €5,-. Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis. De kaarten voor de feestavond zijn €17,50,- in de voorverkoop en €20,- aan de kassa.
Voorverkoopadressen: Veenlust, Bergentheim – De Rokermolen, Radewijk en Hardenberg - Gebouw Hoogenweg – Vasse groente en fruit, Gramsbergen en bij het bestuur van TT Den Velde

Importeren naar Google Calender
  • Schema
  • Gasten
  • Aanwezigheid
  • Prognose
  • Commentaar

Weersgegevens zijn momenteel niet beschikbaar voor deze locatie

Weerbericht

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vochtigheid stec_replace_current_humidity %

Voelt als stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognose

Datum

Weer

Temp

stec_replace_5days

Volgende 24 uur

Aangedreven door openweathermap.org

Waar de Vecht ons land binnenstroomt

Recente berichten

Zoek je contact met een instelling?

© 2023 Stichting Gramsbergen.nl