Lichtstadloop

Ben jij ook al klaar voor de allergezelligste loop van de regio? Je hebt nog een week om de laatste voorbereidingen te doen. Dus trek je hardloopschoenen aan en doe mee! De muziek zweept je op, de lichtjes zorgen voor de sfeer en de rest gaat het bijna vanzelf. Je kunt mee doen als wedstrijdloper, maar ook al recreant. Voor een ieder is er een geschikte afstand.

Dit jaar hebben we andere afstanden als voorgaande jaren. De jeugd t/m 11 jaar kan starten op de 1 km. Jeugd van 12 jaar of ouder kan starten op de 3 km, maar natuurlijk ook op de 5 of 10 km. Kinderen van deze leeftijd die reeds zijn opgegeven, starten op de 3 km. De 2 km afstand is komen te vervallen. Senioren kunnen kiezen tussen 3, 5 of 10 km. En natuurlijk is er weer de estafette. Kijk hier voor de afstanden en starttijden. Startgeld voor de 3 km bedraagt 3,00 euro, voor de 5 km 6,00 euro en voor de 10 km 7,00 euro. Startgeld voor de estafette bedraagt 20,00 euro.

Je kunt je vooraf inschrijven via www.inschrijven.nl, maar natuurlijk kan dit ook ter plaatse. Kinderen die zich reeds hebben opgegeven via school, jullie startnummer ligt 28 augustus klaar.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.