24mei
Nederlandstalige muziek in Het Bostheater MeiMei 24 2024 20:30 - 23:00 UTCHoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Muziek

Het Bostheater trapt het seizoen op vrijdag 24 mei af met een Nederlandstalige muziekavond. Vanaf 20.30 uur zijn er in het Gramsberger Bosje optredens van onze eigen Zanger Hans (van der Velde), Joy Woelders uit Hardenberg en het overbekende duo Lucas & Gea.

,,Piratenfeesten, geheime zendermuziek en Nederlandstalig repertoire zijn enorm populair. Vroeger al, maar nu ook. Kijk naar Marco Schuitmaker met de Engelbewaarder en André Hazes jr. met Leef. Grote hits. Daar moeten wij ook iets mee’’, zo was de gedachte bij de theaterwerkgroep van Stichting ProGram.

Dat heeft geleid tot een Nederlandstalige muziekavond. Zanger Hans van der Velde is in Gramsbergen en omstreken wel bekend. De slager begon bijna 40 jaar geleden op een personeelsfeest met optreden en is niet meer gestopt. Eerst zong hij covers maar tegenwoordig ook eigen nummers.

Joy Woelders is een echte entertainer met een eigen stijl. Tijdens zijn optredens hoor je de grootste Nederlandse hits en zijn eigen repertoir. Met nummers als Huis op de wolken, Dit is de man en Bella Italia kreeg Joy veel airplay op de landelijke radio. Ook stond hij op het Mega Piratenfestijn, het Truckstar Festival en de RADIONL Zomertour.

Al jaren vormen Lucas &Gea één van de bekendste Hollandstalige duo's van Nederland, met menige hits op naam en diverse Top 100 noteringen. Bekend van o.a. de nummers Steeds weer huil je, De Waarheid, Ik zal dansen op je bruiloft, Ik geloof in alles wat ik doe en de zomerknaller Oh, wat een hitte! Hun optreden staat garant voor een muzikaal feestje, ook in
Gramsbergen.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop bij de DA in Gramsbergen en te bestellen op de website van theater de Voorveghter, www.voorveghter.nl

Importeren naar Google Calender

Lokatie

Het Bostheater, Hoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Route

Kan route niet vinden!

  • Schema
  • Gasten
  • Aanwezigheid
  • Prognose
  • Commentaar

Weersgegevens zijn momenteel niet beschikbaar voor deze locatie

Weerbericht

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vochtigheid stec_replace_current_humidity %

Voelt als stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognose

Datum

Weer

Temp

stec_replace_5days

Volgende 24 uur

Aangedreven door openweathermap.org

Waar de Vecht ons land binnenstroomt

Recente berichten

Zoek je contact met een instelling?

© 2023 Stichting Gramsbergen.nl