11jun
Bigbandfestival JuniJun 11 2023 13:00 - 18:00 Europe/AmsterdamHoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Muziek

Op zondag 11 juni vindt in het prachtige openluchttheater in het Gramsberger Bosje het allereerste Bigbandfestival Bostheater Gramsbergen plaats. Het gratis toegankelijke festival (een vrije gift stellen de organisatoren zeer op prijs) start om 13.00 uur en er wordt opgetreden door maar liefst vijf bigbands uit het noorden en oosten van ons land.
Dat zijn:

Scala Bigband Hoogeveen
De Scala Bigband onder leiding van Gerard Gerrits is al jaren een graag geziene gast bij concerten en evenementen in de gehele regio rond Hoogeveen. De Bigband heeft een standaardbezetting en bestaat uit gevorderde en ervaren muzikanten. Scala Bigband speelt een zeer gevarieerd repertoire waarbij bekende jazz standards uiteraard niet ontbreken!

Bigband Almelo
Achttien enthousiaste muzikanten vormen samen Bigband Almelo. Het gezelschap wordt gekenmerkt door zijn niet alledaagse repertoire keuze. Zo hebben ze muziek van Maria Schneider, Thad Jones / Mel Lewis, Charles Mingus, Gordon Goodwin en eigen composities op de lessenaar staan. De band staat onder de bezielende leiding van Paul Rademaker.

Bigband Coevorden
Bigband Coevorden staat onder leiding van Gerard Gerrits. De leden komen uit de regio Zuid-Oost Drenthe en Noordoost-Overijssel. Alle leeftijdsgroepen (vanaf 16 jaar) zijn er in vertegenwoordigd. Wat hun bindt, is het enthousiasme voor bigbandmuziek en het samenspelen in een orkest.

Bigband Groningen
Bigband Groningen bestaat uit enthousiaste ervaren amateur- en enkele beroepsmuzikanten. Eerst is gekozen voor bigbandmuziek uit het midden van de vorige eeuw. Maar Bigband Groningen schuwt ook andere stijlen niet. Het repertoire is inmiddels flink uitgebreid tot een gevarieerd programma. De bigband staat onder leiding van Libbe Oosterman.

HaProBiBa Hardenberg
De Hardenberg Promotie Bigband (HaProBiBa) is een projectband met fanatieke muzikanten uit Hardenberg en omgeving. Het is een mix van getalenteerde jeugdspelers gelouterde amateurmuzikanten en enkele professionals. De band staat onder leiding van Henri Gerrits.

Begint over Eindigt over Afgelopen
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  minutes

 • 0

  seconds

Importeren naar Google Calender

Lokatie

Het Bostheater, Hoge Holt 17, Gramsbergen, nederland

Route

Kan route niet vinden!

 • Schema
 • Gasten
 • Aanwezigheid
 • Prognose
 • Commentaar

Weersgegevens zijn momenteel niet beschikbaar voor deze locatie

Weerbericht

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vochtigheid stec_replace_current_humidity %

Voelt als stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognose

Datum

Weer

Temp

stec_replace_5days

Volgende 24 uur

Aangedreven door openweathermap.org

Waar de Vecht ons land binnenstroomt

Recente berichten

Zoek je contact met een instelling?

© 2023 Stichting Gramsbergen.nl