Valentijnswandeling

Valentijnswandeling zaterdag 9 februari

Valentijnsdag, de dag van de liefde. In Gramsbergen spelen we er op in, door aan de vooravond, op zaterdag 9 februari, weer een romantische Valentijnswandeling te houden.

Deze is bestemd voor jong en oud. Tussen 19.30 en 20.00 uur kan worden gestart in De Binder, waar een routebeschrijving klaar ligt voor de deelnemers.

We zijn inmiddels toe aan de vierde editie van deze Valentijnswandeling. De afgelopen jaren waren er tachtig tot honderd deelnemers.

De geheel nieuwe route voert door straten, weggetjes en paadjes in en rond het centrum. Delen van de route worden op sommige plekken op een sfeervolle wijze verlicht. De wandeltocht duurt drie kwartier tot een uur. Onderweg zijn er voor de wandelaars enkele (smaakvolle) verrassingen of een optreden.

De organisatie is in handen van Stichting ProGram met steun van middenstandsvereniging EMM/MOG, de beheerders van De Binder en bloemenboetiek De Smidse.  1. Gramsbergen daar loop je mee weg!
  2. Openluchttheater
  3. Stedekunst
  4. Vechtrace
  5. G-parade
  6. Gramsbergen Lichtstad
  7. Kerstmarkt
  8. Drempel FM

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.