Maandag 28 augustus zal bij de sportievelingen in Gramsbergen, omstreken en ver daar buiten dik omcirkeld staan in de agenda. Op deze dag staat namelijk de alom bekende en elk jaar groeiende INTU Lichtstadloop Gramsbergen gepland!

De Gramsbergen Lichtstadloop, die sinds 2022 de INTU Lichtstadloop mag worden genoemd, staat al jaren bekend om zijn fantastische en gezellige parcours. De lopers kunnen genieten van de mooi versierde straten en klinkende muziek langs de kant. Het publiek moedigt de hardlopers aan door de mooi verlichte kern van Gramsbergen. 

Hardlopers die meedoen om de prijzen en degene die hun PR van het jaar daarvoor willen verbeteren. Maar ook zeker de lopers die van heinde en verre komen om te genieten van dit sportieve spektakel. Een ieder kan zijn hart ophalen tijdens dit prachtige evenement.

Er wordt gestreden op verschillende afstanden en op verschillende leeftijdscategorieën voor zowel jongens en meisjes, als dames en heren. Daarnaast staat ook de estafette dit jaar weer op het programma.  Ga met je collega’s, vrienden, straat, sportteam etc. de strijd aan en ga aan de haal met de felbegeerde wisselbokaal en de titel: ‘Snelste team van Gramsbergen’! De estafette is jarenlang een prooi geweest voor Bloemsierkunst By Carlein, maar vorig jaar werden ze dan eindelijk verslagen door Bierdrinkkunst by Lianne! Hopelijk melden zicht dit jaar ook weer veel teams van vier deelnemers aan en ontstaat er een fantastische strijd.

Online inschrijven voor de INTU Lichtstadloop Gramsbergen kan op www.inschrijven.nl (zoek hier op Lichtstadloop of Gramsbergen).

Je startnummer kun je op maandag 28 augustus, vanaf 16.00 uur, afhalen bij het inschrijfbureau op de parkeerplaats van ’t Welgelegen. Uiteraard is er hier ook nog de mogelijkheid om je in te schrijven.

De organisatie kijkt alweer uit naar dit evenement en hoopt jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de INTU Lichtstadloop Gramsbergen 2023!

Inschrijfgeld 2023

 Voorinschrijving28 augustus
Jeugd 1 en G-loopGRATISGRATIS
3 km€ 3 p.p.€ 5 p.p.
5 km€ 7 p.p.€ 9 p.p.
10 km€ 8 p.p.€ 10 p.p.
10 km estafette€ 20 per team€ 20 per team

Programma

17.30 uur                            1 kilometer jongens t/m 8 jaar

17.40 uur                            1 kilometer meisjes t/m 8 jaar

17.50 uur                            1 kilometer jongens 9 t/m 11 jaar           
18.00 uur                            1 kilometer meisjes 9 t/m 11 jaar            

18.10 uur                            G-loop                                                                

18.30 uur                            prijsuitreiking jeugd en G-loop

19.00 uur                            3 kilometer                                                       

19.30 uur                            5 kilometer                                                       

20.10 uur                            prijsuitreiking 3 + 5 km

20.30 uur                            10 kilometer + Estafette                             

20.30 uur                            Estafette                                                           

21.30 uur                            prijsuitreiking 10 km+ Estafette