Met veel enthousiasme stellen de tuineigenaren ook dit jaar in het eerste weekend van augustus hun tuinen in het Overijsselse Vechtdal gezamenlijk open voor belangstellenden. Zij heten u dan van harte welkom.

Het Overijsselse Vechtdal verbindt. Ook in het plezier in tuinieren en het open stellen van de tuin. Wanneer u ook van tuinen en tuinieren houdt, dan bent u bij de Vechtdaltuinen op de goede plek. Want hoewel iedere tuin verschilt van de ander, hebben de tuinen gemeen dat het allemaal tuinen van liefhebbers zijn, die het hele jaar bezig zijn met hun tuin en u hier graag deelgenoot van willen maken. Naast deze verbondenheid met de Vecht liggen de tuinen allemaal in of nabij het stroomgebied ervan.

Het open tuinen weekend is een mooie gelegenheid om alle tuinen te bekijken, want buiten deze dagen zijn alle particuliere tuinen alleen op afspraak te bezoeken.

De tuinen die te bezoeken zijn (stroomafwaarts): Vechtetal-Garten in Laar (D), Colijnsplaats in Den Velde, De Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen, Jetskes’s Tuin en de tuin van Ron & Aly Varwijk in De Krim, De Ossenkolk in Arriën, Buitenplaats De Broekhuizen in Dalfsen en De Meente in Zwolle.

Kortom: een tuinweekend bij uitstek in het mooie Vechtdal.

Tussen 10.00-17.00 bent u van harte welkom!

Meer informatie is te vinden op www.vechtdaltuinen.nl