Het is een relatief nieuw onderdeel van Gramsbergen Lichtstad, de Gramsbarger Masked Singers. Een show waarbij bekende Gramsbergers zich, gehuld in een pak, presenteren aan het publiek en live een nummer zingen. Het publiek moet vervolgens raden wie er achter de vermomming schuilgaat. Dit jaar werd de Gramsbarger Masked Singers voor het eerst georganiseerd in het sfeervolle Bostheater. Wederom was het volledig uitverkocht, de avond werd gepresenteerd door Maurin Kieft, die dat met veel enthousiasme deed.

De 10 Masked Singers uit Gramsbergen en omliggende buurtschappen waren stiekem wel wat gespannen, maar hebben stuk voor stuk een fantastische performance neergezet. Tussendoor was de toneelgroep aan de beurt, waar op hilarische wijze Kunst&Kitsch op locatie werd gepresenteerd. Onder andere de horeca, bekende Gramsbergers en sportverenigingen kwamen voorbij in de treffende grappen. Het publiek kon de flinke dosis humor zeer waarderen en de toneelgroep ontving een daverend applaus. De toneelgroep bestond uit Maarten te Raa, Joost Seinen, Roy Meier en Evert Noteboom.

Aan het eind van de avond werd bekend gemaakt wie de meeste Masked Singers goed had geraden en er met de hoofdprijs vandoor ging. Ilona Jonkeren was de gelukkige winnaar, op plek 2 Miranda Dimmendaal en op plek 3 Dianne Jurjens. Gefeliciteerd!

De Masked Singers waren: Christa Dijkens, George van den Bout, Harrie Snijders, Marjon Kwant, Gerjan de Ruiter, Anja Marsman, Gerjan Withaar, Sjoerd Seinen, Marieke Kelder en Hans van der Velde.