Online bijeenkomst over energieneutraal verbouwen

Op donderdag 18 maart en donderdag 1 april kunnen inwoners van de gemeente Hardenberg het webinar Energieneutraal Verbouwen volgen.

Tijdens de online bijeenkomst vertelt de energieneutraalcoach over de verschillende maatregelen, kosten en financieringsmogelijkheden die er zijn om woningen energiezuinig te verbouwen en/of aardgasvrij te maken.

Aanmelden via het duurzaambouwloket
Aanmelden voor dit gratis webinar kan via www.duurzaambouwloket.nl/env. Het webinar duurt een uur en kan worden bekeken via computer, tablet of telefoon. Na afloop kunnen inwoners zich opgeven voor vervolgactiviteiten, zoals een interactieve vervolgworkshop op donderdag 15 april.

Informatieve bijeenkomst
Inwoners die het webinar al eerder volgden waren tevreden over de informatie die zij tijdens het webinar kregen. Een bezoeker van een eerdere bijeenkomst vertelt: “Mensen zijn vaak bang voor hoge kosten, maar die vielen mij erg mee.”

Samenwerking tussen meerdere gemeenten
Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Het project helpt huiseigenaren om het energieneutraal verbouwen van woningen eenvoudiger te maken. Meer informatie: www.energieloket-west-overijssel.nl.  1. Over Stadsbelang
  2. Bestuur
  3. Contact
  4. Terugkijken webinar: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?
  5. Toekomstvisie Gramsbergen 2018-2028
  6. Ere Bezantijn
  7. Gramsbergen helpt Gramsbergen
  8. Jaarvergadering

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.