Nieuwe aanbieder voor Wmo-hulpmiddelen gemeente Hardenberg​

RSR Revalidatieservice is nieuwe aanbieder voor Wmo-hulpmiddelen gemeente Hardenberg

Vanaf 1 juni 2020 is RSR Revalidatieservice de nieuwe aanbieder van hulpmiddelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) in de gemeente Hardenberg voor de komende vier jaar. Het gaat zowel om de levering, als het onderhoud en de reparatie van hulpmiddelen. RSR Revalidatieservice volgt aanbieder Medipoint op, waarmee het contract op 1 juni 2020 afloopt.

“Het is voor onze inwoners heel belangrijk om zelfstandig te kunnen leven en mobiel te zijn. Soms hebben ze hierbij een hulpmiddel nodig zoals een rolstoel of scootmobiel”, vertelt wethouder Martijn Breukelman. “RSR Revalidatieservice kwam als aanbieder van hulpmiddelen na een aanbestedingsprocedure als beste uit de bus. Zij hebben onder andere een storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Dat geeft onze inwoners zekerheid dat ze snel geholpen worden bij problemen met hun hulpmiddel.”

Inwoners hoeven geen actie te ondernemen

RSR neemt alle hulpmiddelen van de vorige leverancier Medipoint over. Inwoners die nu een hulpmiddel gebruiken, kunnen dat gewoon blijven doen. Voor hen verandert er niets, en de inwoner hoeft geen actie te ondernemen. Wel kunnen ze vanaf 1 juni terecht bij RSR Revalidatieservice voor vragen, onderhoud en reparaties over hun hulpmiddel. Inwoners die gebruik maken van een Wmo-hulpmiddel hebben hierover een brief van de gemeente ontvangen.

Voor meer informatie klik hier 1. Over Stadsbelang
 2. Bestuur
 3. Contact
 4. Toekomstvisie Gramsbergen 2018-2028
 5. Ere Bezantijn
 6. AVG en verenigingen
 7. Samen Doen Noord biedt ondersteuning bij Corona problemen
 8. Gramsbergen helpt Gramsbergen
 9. Gemeente Hardenberg biedt honderd inwoners gratis online opleidingen aan
 10. Jaarvergadering Stadsbelang Gramsbergen e.o. 2020
 11. Vitaal Vechtdal Challenge
 12. Meer hulp en betere begeleiding voor inwoners met geldproblemen

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.