Gramsbergen Lichtstad

Gramsbergen Lichtstad 2021

27 augustus t/m 4 september

Gramsbergen Lichtstad is een begrip in de wijde omgeving! Negen dagen activiteiten voor jong en oud, sportief en cultureel! De festiviteiten ontlenen de naam aan de door met tienduizenden lampjes verlichte en versierde straten. De organisatie is in handen van de Oranjevereniging Gramsbergen e.o. in samenwerking met de horecaondernemers, tal van verenigingen, vrijwilligers, sponsoren en niet te vergeten de inwoners van Gramsbergen.

Gramsbergen, Lichtstad van het Noorden! De straten van Gramsbergen zijn gedurende Gramsbergen Lichtstad versierd en verlicht. Om de sprookjesachtige taferelen goed te kunnen bekijken zijn er routes uitgezet. Die kun je met de auto en op de fiets prima rijden en leiden je langs door de straten van Gramsbergen. Bij het binnenrijden van Gramsbergen staat de route middels pijlen aangegeven. Kom, zie en bewonder!

Gramsbergen Lichtstad, een fascinerend schouwspel waar menigeen graag een eindje voor omrijdt!

Maak je keuze:

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.