The Wieners

Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80.

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

The Wieners worden gevormd door Rob Roemers (zang & gitaar), Jaap Wijn (zang & gitaar), Geurt Engelsman (contrabas & basgitaar) en
Jan Timmermans (drums)

Kaartverkoop: https://www.voorveghter.nl/programma/everly-brothers-in-bostheater-gramsbergen

In Gramsbergen zijn kaarten te koop tegen contante en gepaste betaling bij de Regiobank, Oostermaat 66N, iedere werkdag van 9.00 - 17.00 uur.
Het is verplicht om daar per huishouding uw contactgegevens te noteren, zodat we in geval van calamiteit iedereen kunnen bereiken.  1. EDELWEISS KAPELLE

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.