Mumfords Calling

AFGELAST i.v.m. coronamaatregelen

Mumfords Calling is een unieke Mumford and Sons tribute band uit Nederland en actief sinds januari 2016. Sindsdien zijn ze in heel Nederland een veelgevraagde band. Mumfords Calling was te horen in de clubscene en stond op verschillende pop-, folk- en tributefestivals. In eigen land, maar ook in België en in Engeland

Geïnspireerd en uitgedaagd door de gelaagdheid en muzikaliteit in de songs van de populaire folkrock band Mumford en Sons brengt deze 7-mansformatie op geheel eigen wijze een ode aan één van de populairste bands van de laatste jaren. De nodige hits zoals The Cave, Little Lion Man en I will Wait komen voorbij, maar ook andere nummers van platina albums Sigh no More en Babel en ook Wilder Mind zullen de revue passeren.

Mumfords Calling brengt de totale Mumford and Sons ervaring: een ideale mix van bluegrass, country, pop,rock & folk gecombineerd met passie, plezier en een energieke performance. Verwacht de Mumford and Sons sound op zijn best!

Kaartverkoop: informatie volgt.

https://www.facebook.com/mumfordscalling/  1. EDELWEISS KAPELLE
  2. The Wieners
  3. Cabaretiers Thijs Kemperink en Rob Scheepers

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.