Tim Akkerman sings The Boss in het bos

Dankzij de samenwerking met theater de Voorveghter staat zanger Tim Akkerman op vrijdag 27 september (aanvang 20.15 uur) in Het Bostheater. Het is de afsluiting van het seizoen.

Tim Akkerman maakt al meer dan 20 jaar muziek en was in het verleden onder meer frontman van Di-rect. Hij begon in 2018 aan een zeer succesvolle clubtour met een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in ‘Tim Akkerman sings The Boss’. De zanger is al zijn hele leven fan van Springsteen en songs als The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling.

In 2019 toert Tim met een driekoppige band langs de Nederlandse theaters en daarbij doet hij op 27 september Het Bostheater in Gramsbergen aan. Het optreden staat in het teken van het cultuurweekeinde in Hardenberg. Het is de laatste voorstelling van dit seizoen in het openluchttheater en wij dragen het stokje voor de komende maanden over aan de Voorveghter in Hardenberg.

Kaarten voor deze voorstelling kosten 16 euro (inclusief kop koffie of thee) en verkrijgbaar bij theater de Voorveghter via de website www.voorveghter.nl
  1. Soul Vibration met zangeres Kristel Olthuis
  2. Sjompiesingers met ANCORA
  3. Nashville-muziekavond met band Back to Hank
  4. RegioBank kindervoorstelling
  5. Bert Heerink & Friends
  6. Back to School Party
  7. Toneelvereniging DITO speelt plattelandskomedie

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.