RegioBank kindervoorstelling

De RegioBank in Gramsbergen bestaat vijf jaar en zorgt woensdag 3 juli (aanvang 15.00 uur) voor gratis voorstellingen in Het Bostheater in Gramsbergen voor de leerlingen van de basisscholen. Er is voor en na de pauze een optreden met de clown Sidney, de Engelse komiek Chris Champion en Marjo Dames. Het hele spektakel in het openluchttheater begint om 15.00 uur. En wie jarig is trakteert, dus voor de bezoekers is er ook een versnapering en drinken.

'Coyote en Co' is het duo Chris Champion en Marjo Dames. In deze clowneske kindertheater voorstelling wisselen ze prachtige goochel- illusies af met momenten van complete verwarring. Een goochelaar en zijn assistente vermaken het publiek met goochelkunsten. De ene keer is de goochelaar een vreselijke kluns die gered moet worden door zijn assistente dan weer is hij de briljante goochelaar die zijn schitterende trucs laat zien terwijl zijn assistente domme fouten maakt. De truc waarbij metalen ringen met elkaar worden verbonden, gaat zo vreselijk verkeerd dat ze een zaag nodig hebben om los te komen. Een zwevende bal gaat plotseling een eigen leven leiden en jaagt het tweetal van het podium af. Wat extra grappig is, is dat de goochelaar verliefd is geworden op zijn assistente en meer oog voor haar heeft dan voor het vertonen van kunstjes.

Clown Sydney zorgt voor een magische en spectaculaire sfeer van dit traditionele circus. Daarbij wordt hij geholpen door kinderen vanuit het publiek om een wereld van illusie, kleur, betovering en chaos te produceren. Hij laat water in confetti

veranderen, hij dresseert een hond en die hij een salto achterover door een hoepel laat doen. Deze bruisende familieshow laat je op het puntje van je stoel zitten en genieten van goochelen, jongleren en heel veel meer.  1. Soul Vibration met zangeres Kristel Olthuis
  2. Sjompiesingers met ANCORA
  3. Nashville-muziekavond met band Back to Hank
  4. Bert Heerink & Friends
  5. Back to School Party
  6. Toneelvereniging DITO speelt plattelandskomedie
  7. Tim Akkerman sings The Boss in het bos

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.