Bert Heerink & Friends

Een middag of avond vullen met nostalgische nummers die akoestisch zó zijn gebouwd en verbouwd dat het publiek ogenblikkelijk weet: “Oh ja….dát nummer!”

Dat is wat Bert en zijn muzikale vrienden én topmusici, Kees Schipper en Bert Brouwers op gitaar, doen: een feest van herkenning bouwen, maar op een volstrekt eigen en unieke wijze! Na zeven jaar samen de muziekcafés onveilig te hebben gemaakt komt ook dáár de bekroning in de vorm van een theatertour in 2018 – 2019, waarbij dankzij bemiddeling van de Voorveghter nu ook Het Bostheater in Gramsbergen wordt aangedaan.

Bert Heerink is in de Nederlandse popmuziek een begrip en daarom is Stichting ProGram zeer verheugd deze artiest van naam te mogen ontvangen. Na zijn internationale succes met rockband Vandenberg (met de wereldhit Burning Heart) wist Bert Heerink in de jaren ’90 een stevige Nederlandstalige carrière op te bouwen met o.a. ‘Juli July’ en ‘Als een vogel zo vrij’. Als duizendpoot in de muziek speelde hij ook in grote producties als “Tommy” en “Queen in Concert” van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Tevens was hij vijf jaar frontman bij Kayak, werkte met Phil Collins aan de prachtige Disney klassieker Tarzan waarin Bert de gezongen nummers voor zijn rekening nam. Hij bracht met het Noord Nederlands Orkest een schitterende, symfonische uitvoering van werken van Pink Floyd en is ook in de theaters en clubs te zien als zanger bij Pink Floyd Project. En nog steeds zingt Bert Heerink bij Jan Akkerman in My Brainbox.

Kaartverkoop:

Regiobank, Oostermaat, Gramsbergen

Via website www.voorveghter.nl
  1. Soul Vibration met zangeres Kristel Olthuis
  2. Sjompiesingers met ANCORA
  3. Nashville-muziekavond met band Back to Hank
  4. RegioBank kindervoorstelling
  5. Back to School Party
  6. Toneelvereniging DITO speelt plattelandskomedie
  7. Tim Akkerman sings The Boss in het bos

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.