Zeer geslaagde voetbalclinic door Beloften PEC Zwolle Vr. in Gramsbergen

Woensdagmiddag 24 april verzorgden Moisa van Koot uit Lichtenvoorde en Marushka van Olst uit Gramsbergen een voetbalclinic in het kader van hun opleiding bij Landstede Sport & Bewegen in Zwolle. Een zestal teamgenoten van de Zwolse BVO assisteerden hen op een zonovergoten sportpark 't Hoge Holt in Gramsbergen. Een prachtig initiatief tussen de Beloften van PEC Zwolle en de voetbalvereniging S.v. Gramsbergen. Zo'n 45 enthousiaste voetbalmeiden uit de regio Hardenberg deden mee met deze leerzame trainingsuren.

De speelster die veruit het meest aantal kilometers moest rijden voor deelname aan deze voetbalmiddag kwam uit Nunspeet. De organiserende meiden kijken terug op een zeer geslaagde clinic waarbij bovenal plezier en daarnaast het kennismaken met technische vaardigheden centraal stonden.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.