Valentijnswandeling in Gramsbergen

Valentijnsdag, de dag van de liefde. In Gramsbergen spelen ze er op in, door aan de vooravond, op zaterdag 11 februari, een romantische Valentijnswandeling te houden. Deze is bestemd voor jong en oud.

De tocht start in museum Infocentrum Vechtdal aan het Meiboomplein en voert door straten, weggetjes en paadjes in en rond het centrum. Die worden op sommige plekken op een sfeervolle wijze verlicht. De wandeltocht duurt drie kwartier tot een uur. Onderweg krijgen de wandelaars enkele (smaakvolle) verrassingen en er is een verrassend muzikaal optreden.

Starten kan tussen 19.30 en 20.00 uur in museum Infocentrum Vechtdal aan het Meiboomplein, waar de route op papier gereed ligt.

De organisatie is in handen van Stichting ProGram. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij, middenstandsvereniging EMM/MOG, bloemenboetiek De Smidse, restaurant De Olde Woage, café/bierbrouwerij Mommeriete en museum Infocentrum Vechtdal.

Loading Conversation

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.