Tweedaags Internationaal Vliegerfestijn

Het Vliegerfestijn tijdens Gramsbergen Lichtstad 2016 was een groot succes. We hebben vele positieve reacties mogen ontvangen van zowel de bezoekers als de vliegeraars. Natuurlijk hadden we het getroffen met het weer. Maar wat was het een prachtig gezicht, al die gekleurde vliegers in de lucht. De sfeer was super gezellig en de kinderen vermaakten zich prima. Ook de verlichte avondshow was een prachtig gezicht. Prachtige vliegers die door de reflectie van het lucht bijzondere kleuren weergaven. We zijn dan ook erg blij dat ook tijdens Gramsbergen Lichtstad 2017 het Vliegerfestijn weer gehouden zal worden!

Het Vliegerfestijn wordt gehouden bij Zalencentrum De Anerhof, Marsweg 6 te Ane. Op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus, vanaf 10.00 uur, gaan de vliegers de lucht in. Er zullen vele soorten vliegers te zien zijn. We hebben al vernomen dat er prachtige exemplaren naar Gramsbergen komen. De vliegers worden door de vliegeraars zelf ontworpen en gemaakt. Echt bijzonder! Tijdens de dag zullen op meerdere momenten vliegershows en demonstraties worden gegeven. Kinderen kunnen hun eigen vlieger maken en uit proberen. Je mag ook je eigen vlieger meenemen en vliegeren. De verlichte avondshow mag natuurlijk niet ontbreken. Zaterdag, na het Megaconcert, zo rond de klok van 21.30 uur gaan de vliegers weer verlicht te lucht in!

Voor wie het vorig jaar gemist heeft, grijp je kans en kom naar het Vliegerfestijn! Het beloofd weer een geweldig vliegerspektakel te worden! Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. De entree is (uiteraard) geheel gratis.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.