Proud to be Vout

Donderdag staat in het teken van ons thema ´Proud te be Vout´. En heb jij ieder jaar weer hoofdpijn bij de gedachte wat je nu weer eens aan moet trekken op die donderdag? Dit jaar kan het niet vout gaan! Iedereen heeft wel iets in de kast waarvan je denkt “oei oei oei, kan dit wel?”. Dit jaar wel!

´s Middags is er voor de basisschooljeugd van 14.00 tot 17.00 uur een circusworkshop in het bostheater. Chris Champion zal jullie op humoristische wijze de fijne kneepjes van het circus bij brengen. Ook aan de allerkleinsten wordt natuurlijk gedacht. Je komt natuurlijk niet in je alledaagse pak, maar in je acrobatenpak, als tijger of een goedlachse clown. Hoe gekker hoe beter! Om 17.15 uur zal de beste verklede jongen en best verklede meisje bekend worden gemaakt.

´s Avonds gaat om 20.00 uur ´de brug´ open. De creaties die zich presenteren op deze brug, dingen mee naar de prijzen. Deze worden rond 22.00 uur uitgereikt aan de meest VOUTE man, vrouw en groep.

Tijdens deze prijsuitreiking zal ook de horecastratenprijs worden getrokken. Dit is een prijs die beschikbaar wordt gesteld door de gezamenlijke horeca om de bevolking te bedanken voor hun geweldige inzet en bijdrage aan Gramsbergen Lichtstad.

De prijsuitreikingen op de donderdagavond vinden plaats bij De Olde Woage.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.