Optocht Gramsbergen Lichtstad

Vele buurtschappen, buurtverenigingen en vriendengroepen zijn er al maanden druk mee, anderen hebben een briljante ingeving op het laatste moment. We hebben het over de optocht van Gramsbergen Lichtstad. De afsluiter van een prachtige week vol feest.

Zaterdag 2 september om 13.30 uur start de optocht. Een bonte stoep van prachtige wagen, groepen kinderen en individuen trekken door de straten van het centrum van Gramsbergen. De optocht start op De Esch. Rake actuele thema´s met een dikke knipoog, gezelligheid of juist prachtig gebouwd en gekleed, het is allemaal te zien in de optocht.

Je kunt je nog opgeven, als wagen of groep, maar natuurlijk ook individueel. Dit kan nog t/m vrijdag 1 september. Opgeven is makkelijk, je stuurt een mail naar mennoslot@kpnplanet.nl. Voor kinderen die deelnemen hebben we een leuke verrassing.

Voor bezoekers van de optocht van Gramsbergen Lichtstad, houdt u er rekening mee dat rond de middag een deel van Gramsbergen wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleidingsroute. Direct buiten het centrum is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor u de borden.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.