NIGHT OF THE FOREST IN 2021

Hoewel er nog erg veel onzekerheden bestaan over evenementen in de toekomst, heeft het bestuur van Stichting ProGram besloten voor cultureel festival Night of the Forest in 2021 een datum te prikken: zaterdag 29 mei.

Nu al een datum vastleggen schept duidelijkheid naar (potentiële) deelnemers, anderen die in/rondom Gramsbergen iets willen organiseren en is voor ons allen een hoopvolle stip op de horizon. Het is onze bedoeling om in het najaar de organisatie daadwerkelijk op te starten.

Night of the Forest was in 2010 de allereerste activiteit van ProGram, toen nog als werkgroep die voor nieuwe leven in de Gramsberger brouwerij wilde zorgen. Dat was tien jaar geleden en daarom werd het plan opgevat om dit jaar een tweede editie te houden in het Gramsberger Bosje. Maar iedereen weet dat het anders is gelopen en het coronavirus ook een dikke streep zette door het evenement.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.