Kindermiddag Gramsbergen Lichtstad

Heel even waren we bang dat het weer grote spelbreker zou zijn, maar gelukkig werd het rond de middag droog. Om 14.00 uur ging de poort van de Combibaan open. Er stonden toen al een paar kinderen te trappelen om los te mogen gaan. En los gaan kon vanmiddag! Het Comité Kindervrienden en de Oranjevereniging Grambergen e.o. hadden, in samenwerking met Expedition Outdoor uit Loozen, samen de kindermiddag georganiseerd op de Combibaan. Het was een super actieve middag voor de kinderen. Op het middenterrein kon je boogschieten, een vuur maken en quad rijden. In het bos was een rugzakken stormbaan en een tokkelbaan opgezet. Als lekkernijtje mocht je zelf een marshmallow roosteren boven het vuur.

Het werd een supergave middag. Veel kinderen durfden het aan om naar beneden te roetsjen. Er werd super fanatiek geklommen en getijgerd over de stormbaan en de concentratie spatte er vanaf bij het vuur maken. Dit was overigens nog best lastig, maar het is een heel aantal kinderen toch gelukt. Ook het boogschieten en quad rijden vielen goed in de smaak. Sommige ouders keken jaloers toe hoe hun zoon of dochter een rondje scheurde door het zand. Wij kijken terug op een super geslaagde middag!

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.