Kermis in Gramsbergen

Vanaf dinsdag 29 augustus is de kermis weer in Gramsbergen. De kermis staat op haar vertrouwde plek, de parkeerplaats voor het zwembad. De kermisexploitanten proberen er elk jaar weer een leuke week van te maken. Zij vinden dat de kermis onlosmakelijk verbonden is met Gramsbergen Lichtstad. De afgelopen jaren hebben zij iets extra´s gedaan in de vorm van kortingsbonnen en een verloting.

In de feestgids van de Oranjevereniging zitten ook dit jaar weer kortingsbonnen (let goed op de dage(en) waarop deze bonnen gebruikt kunnen worden. Ook zit in de feestgids een deelnamebon voor de verloting. De verloting vindt op dinsdag 29 augustus om 20.30 uur plaats. Wanneer u in de prijzen wilt vallen, moet u de ingevulde bon dinsdagavond voor 20.30 uur in de bus bij de kermis gegooid hebben én moet u aanwezig zijn bij de trekking.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.