​Grote opkomst bij Kindermiddag Gramsbergen Lichtstad​

Op wensdagmiddag organiseerde de Oranjevereniging Gramsbergen e.o, in samenwerking met Comité Kindervrienden, Expedition Outdoor, Kinderdagverblijf Dassenburcht, Kinderdagverblijf Eigenwijz en Gastouderopvang Hazeltje een actieve middag voor de kinderen op de Combibaan te Gramsbergen.

Voor de kleintjes was er een 'peuterplein' ingericht, waar zij met hartenlust konden racen op fietsjes, in een grote ballenbak konden duiken, springen en glijden op een springkussen en allerlei spelletjes konden doen. Voor de oudere kinderen waren er actieve spellen uitgezet op de Combibaan en in het Gramsberger bosje. Zo konden de kinderen rijden op een Segway, hun conditie testen op de Rugzakkenstormbaan, tussen de bomen roetsjen op een Tokkelbaan en met een Arrowboog schieten. Op het middenterrein konden de kinderen een broodje afbakken of marshmallow roosteren. De kinderen mochten ook verkleed komen. De mooiste creaties kwamen voorbij. Uiteindelijk koos de jury Lynn van Kleef en Herre Nijeboer tot mooiste en ‘voutst’ verklede meisje en jongen. Sanne en Lisa Klingenberg en Ferron Timmer kregen de tweede prijs en Rosa Veldsink en Almar Nijeboer de derde prijs.


Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.