Gramsbergeravond, dat wordt lachen!

Van, voor en door Gramsbergers. Dat zijn de aspecten waar de dinsdagavond zich door laat karakteriseren. Dit jaar zullen deze woorden echt tot recht komen! De avond wordt één grote reünie van coryfeeën van de Bonte Avond van weleer. Deelnemers uit het verleden én het heden slaan de handen in één om een avond vullende revue op de planken te zetten. Een avond die bol zal staan van de grappen en grollen en waarbij actualiteiten uit ons gezellige stadje niet zullen ontbreken.

Deze kolderieke show zal worden vertoond in het Bostheater. Maar let op, indien de weersvoorspellingen slecht zijn, zullen we dinsdag om 12.00 uur een beslissing nemen of het elders gehouden moet worden. Dit zullen we via onze facebookpagina communiceren. Om 19.30 ur zal de poort van het theater voor u openen. Kom op tijd, want vol=vol! Rond 20.00 uur sluit de poort en het gaat het spektakel beginnen. Rond de klok van 22.00 uur zal menig buikspier in de kramp staan van het lachen. Er is dan nog tijd genoeg om gezellig na te kletsen onder het genot van een drankje. De ingang van het bostheater is vanaf het sportpark van SV Gramsbergen. Vanwege de beperkte capaciteit van parkeerruimte, vragen we u zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.

Voor aanvang van deze show zal de motivatieprijs worden uitgereikt aan de straat die een klein duwtje in de rug verdiend voor de straatversiering. Deze prijs wordt bepaald door de vijf prijswinnende straten van de straatversiering.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.