Gezellige ochtend in zorgcentrum ’t Welgelegen


Woensdagmorgen werd er een gezellige morgen georganiseerd voor de bewoners van Zorgcentrum’t Welgelegen, Het Weerdje en Gramsberger State, door de Oranjevereniging Gramsbergen e.o., Wijksteunpunt ’t Welgelegen en Kinderdagverblijf De Dassenburcht. Al voor 10 uur kwamen de eerste mensen de grote zaal al binnen bij het Wijksteunpunt. Er werd eerst gezellig koffie gedronken met cake en slagroom. Daarna kwamen de kinderen van De Dassenburcht. Die hebben samen met de bewoners leuke spelletjes gedaan of een mooie kleurplaat gekleurd. Ook werd er creatief met klei gespeeld. Zowel de kinderen als de bewoners genoten hier erg van! Tussen de middag hebben ze heerlijk samen pannenkoeken gegeten. Er waren pannenkoeken met spek, appel en rozijnen. Met dank aan de dames uit de keuken. Ook bewoners van andere huiskamers in Zorgcentrum ‘t Welgelegen, zowel boven als beneden, hebben heerlijk genoten van de pannenkoeken.

De gezellig ochtend werd mede mogelijk gemaakt door: Kinderdagverblijf De Dassenburcht en Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.