Gezellige ochtend Welgelegen en Dassenburcht

Woensdagochtend hadden de bewoners van het Welgelegen, het Weerdje en de Gramsberger State een gezellige morgen. De kinderen van Kinderopvang De Dassenburcht kwamen op bezoek. Om 10.00 uur was de koffie bruin en terwijl het buiten begon te regenen was het binnen gezellig druk en lekker warm. Nadat iedereen de koffie op had werden op alle tafels spelletjes neergezet.

Het grote 4 op een rij spel was een favoriet dit jaar en het bellenblazen was ook een succes. Ook genoten bewoners en kinderen samen van het magische speelzand. Dit hadden ze nog niet eerder in de handen gehad en iedereen wilde er natuurlijk even aan voelen. Na enige twijfel zaten toch veel kinderen tussen de ouderen om een spelletje te doen, te kleuren of te kleien.

Tussen de spelletjes door begon de geur van pannenkoeken al aardig door de zaal te trekken en dat maakte hongerig. Dat bleek wel uit het aantal kilo's meel dat is verbakken. Mega veel! Zowel door de kinderen als de ouderen is er flink gesmikkeld van de spek, appel, en naturel pannenkoeken. Nadien genoot iedereen van een lekker ijsje.

Om 13.00 uur werden de kinderen uitgezwaaid en ging iedereen met een voldaan gevoel terug naar zijn eigen kamer om daar waarschijnlijk uit te rusten van een drukke, maar heeeeel gezellige morgen.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.