Eerste feestgids overhandigd!

De Oranjevereniging Gramsbergen e.o. heeft de eerste feestgids symbolisch overhandigd aan één van de hoofdsponsors. Gert-Jan Hulzebosch, van Hulzebosch Bouw, nam de eerste gids in ontvangst.

In Gramsbergen wordt altijd uitgekeken naar dit moment, want het betekent dat het programma van Gramsbergen Lichtstad 2019 bekend is en de gids binnen enkele weken bij de leden wordt thuisbezorgd. Het bestuur van de Oranjevereniging Gramsbergen e.o. is er weer in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen. Nieuw dit jaar is de invulling van de eerste zondag, waarbij gedacht is aan het hele gezin. De Renaultclub komt naar Gramsbergen en zal diverse Renaultauto’s showen in het kader van ’60 jaar Renault’ en voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Een zestal foodtrucks maken de middag helemaal compleet. Gewaardeerde onderdelen zoals de Gramsbergen Lichtstadloop, het Dweilorkestenconcours, de jaarmarkt met vuurwerkshow en de optocht ontbreken natuurlijk niet. De muzikale invulling wordt weer verzorgd door de gezamenlijke horeca.

Gramsbergen Lichtstad vindt plaats van vrijdag 30 augustus t/m zaterdag 7 september 2019. Het volledige programma wordt bekend gemaakt via www.gramsbergen.nl/oranjevereniging.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.