‘De dag voor nieuwsgierige Apen’ groot succes

In het kader van Gramsbergen Lichtstad 2019 werd dit jaar voor het eerst ‘De dag voor nieuwsgierige Apen’ georganiseerd. ‘De dag’ was gericht op het hele gezin en werd gehouden op de Combibaan in Gramsbergen. Het weer was Gramsbergen goed gezind en de gezelligheid ontstond vanzelf. De Oranjevereniging Gramsbergen e.o. heeft veel positieve reacties ontvangen op de middag. Een veel gehoord compliment was dat de middag voor een breed publiek was opgezet en iedereen zich goed kon vermaken.

Het thema die middag was auto’s. De Renault Tuning Club was met ruim 50 Renaults vanuit heel Nederland naar Gramsbergen gekomen. Hier waren een aantal zeer bijzondere exemplaren bij. In het kader van de Lichtstad Challenge hadden de deelnemende jeugdgroepen een zeskamp. Dit zorgde voor spektakel en hilarische momenten. Voor de kinderen was er allerlei vorm van vermaak, zoals een racesimulator, racefietsen en een bandenwisselspel. Allemaal passend bij het thema auto’s. Midden op de Combibaan was een groot terras gemaakt waar een zestal food- en drinktrucs stonden met specialiteiten uit Gramsbergen en de regio. Dit maakte de middag tot een groot succes!

'De dag voor nieuwsgierige Apen' werd mede mogelijk gemaakt door: Kamphuis Transport en Combibaan Gramsbergen.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.