Achtkamp Gramsbergen kent nieuwe winnaar

De Achtkamp leeft weer onder de inwoners van Gramsbergen. De inschrijving was weken geleden al vol en er stonden maar liefst zes team op de reservelijst. Zelfs de gedoodverfde winnaar van 2018 was uitgesloten van deelname, vanwege de grote belangstelling. Dat bood de andere deelnemers perspectief, wat te zien was aan de goede dosis inzet.

Onder prachtige weersomstandigheden streden 22 teams fanatiek in en rond zwembad 't Hattemattebad. De Achtkamp kent een aantal klassiekers, zoals het slingerapen en het tobbedansen, maar ook dit jaar waren er weer nieuwe spelen zoals het duo zaklopen en de voetbaldarts. Na vele sportieve strijduurtjes, werd buurtvereniging De Esch uitgeroepen tot winnaar. De tweede plaats is voor buurtvereniging Ane en de derde prijs is voor buurtvereniging Noordereind.

De achtkamp is mogelijk gemaakt door: Kelder Transport B.V., Hamberg Installatie Service en Regiobank.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.