Valentijnswandeling

Valentijnswandeling op 10 februari

Valentijnsdag, de dag van de liefde. In Gramsbergen spelen we er op in, door aan de vooravond, op zaterdag 10 februari, weer een romantische Valentijnswandeling te houden. Deze is bestemd voor jong en oud. Starten kan tussen 19.30 en 20.00 uur in De Binder, waar de route op papier gereed ligt.

Valentijn2018

We zijn inmiddels toe aan de derde editie van deze Valentijnswandeling

De route begint en eindigt dit jaar in multifunctioneel centrum De Binder en voert door straten, weggetjes en paadjes in en rond het centrum. Delen van de route worden op sommige plekken op een sfeervolle wijze verlicht, zoals vorig jaar bij de vijver een hart van waxinelichtjes. De wandeltocht duurt drie kwartier tot een uur. Onderweg zijn er voor de wandelaars enkele (smaakvolle) verrassingen of een muzikaal optreden. Vorig jaar waren er ruim 80 deelnemers die de toen ijzige kou trotseerden.

De organisatie is in handen van Stichting ProGram. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij De Binder, DIO, d’Olde Woag en middenstandsvereniging EMM/MOG.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.

Top